čtvrtek 30. října 2008

Podzimní tududunt

V sobotu pořádá CHT poslední 14. závod Ligy Vysočiny a na jihu Čech se koná MČR v horském OB. A pokud nepočítám tradiční Dušičkový závod, což je pro někoho vrchol sezóny, tak jsou to poslední lampiónový závody tohoto roku. Pro mě bohužel skončila sezóna na konci září mistrovstvím na klasice v Koutech.

Od té doby sleduju všechny závody, běhání, laufíky, akce a tréninky jako velmi zanícený divák. Se zánětem dutin, rýmou, hlenem a vším tím hnusem bojuju přes měsíc. Teď už se snad dá říct, že vítězím. Konečně! Být ve stavu, kdy je člověk jakoby zdravý a přesto nemocný, je na prd! Na ležení v posteli to není a na běhání po lese taky ne.

Vynechat celý "lampiónový" podzim, to se mi ještě nestalo. Nejvíc mě asi mrzí neúčast na MČR družstev, kde jsem nechal celý klub ve štychu. Přesto z toho bylo historické 31. místo pro CTB s mnoha skalpy "hvězdných" klubů. V půlce října jsem se aspoň mohl podílet na pořádání Highlandera, přestože jsem plánoval svoji účast jako závodník... Mít za celý podzim 3 (slovy tři) závody na kontě, to je děs!

Pro někoho sezóna právě končí, já už se však nemůžu dočkat sezóny nové. Tréninkové cykly začínají stejně od listopadu, takže svoji pauzu můžu brát i jako odpočinkovou a relaxační ;-)

Mimo jiné jsem si koupil knihu Merde! Rok v Paříži, kterou napsal Stephen Clarke. Ještě jsem ani nevěděl o čem kniha je, přesto mě v obchodě zaujala. Že by kvalitní obal? Nebo snad ten název? :) Až poté jsem si v Reflexu přečetl rozhovor s autorem a to už jsem věděl, že jsem dobře koupil.

neděle 26. října 2008

Don't happy - Happy Hill Vysočina

- brambobové ozdoby v okně - - půl na půl, zeď na zeď -- značka na stromě, to není nic pro mě -- zalezu do listí, tím si buďte jistí -

středa 22. října 2008

Boys On Wheels

To nejlepší co dala hudba světu přikládám zde v odkazech. Dle mého jsou jasný favorit Punk On Wheels :) Doporučuju ale shlédnout vše ;-)

- Punks On Wheels
- Girls On Wheels - Dragshow
- Boys On Wheels - Making love in the handicap toilet

úterý 21. října 2008

Highlander 2008 - preview

Ještě k Highlanderovi... Supr video od Alfiho.

sobota 11. října 2008

Highlander 2008

Z letošního 11. ročníku Highlandera pouze ve zkratce a spíše fotograficky (bez lidí). Zase jsem byl na straně pořadatelů, zas vyhráli ti nejlepší, zase vyšlo parádně počasí, zase došlo večer pivo a zase se to povedlo! Tak za rok se budu těšit zase :-) HIGHLANDERVíce fotek na Picasa

středa 8. října 2008

Úterý povzbudí

Ostatní ještě kdesi běhají se světlem po lese a web už nabízí další díl z druhé série The Big Bang Theory. Souvislé video obsahovalo české titulky, úterní dávku odpočinku a zábavy. Hubík neměl předplacené rychlé stahování a byl odkázán na pomalé, nicméně i tak si pěkně zastahoval. Jedinou vadou na kráse je, že pauzy mezi díly jsou zbytečně dlouhé a celková stopáž mohla být i delší. Ale po týdnu čekání na další díl výtečné pokoukání.

neděle 5. října 2008

Podzimní Dráteničky

V neděli odpoledne do Brna? Jasně, ale jedině "zkratkou" přes Ždárské vrchy! Auto nechávám na Fryšavě, se sluncem v zádech nabírám směr Samotín a dál na Dráteničky. Fotím, kochám se a nic mi nechybí. Teda skoro nic, Helenku :) Jak slunce zapadá, vracím se k autu a za tmy dál do Brna...Fotoalbum na Picasa.

sobota 4. října 2008

Panorama od sv. Anny

Výhled od kapličky na panorama Železných hor