neděle 28. února 2010

Na Pláně

Pracovně rekreační pobyt ve Špindlu je téměř za mnou, ale ještě si užívám volné neděle na sněhu. Ráno si zajdu sjet párkrát kopec na sjezdkách a poté vyrážím na běžky. Nejdu však tradičně na Mísečky, ale dám si to poklusem přes Špindl do Svaťáku a jedu na Pláně. Podmínky na klasiku nic moc, ale klistr drží a když nedrží, bruslím. Chvilku mi to dá, než se dostanu nahoru ke srubu, kde už se mi moc nechce jet dál, ale nakonec jedu až pod Stoh a vracím se kolem Plání. Abych toho neměl málo, jedu ještě přes Struhadla a dolů do Špindlu se vracím docela prošitej...

úterý 23. února 2010

Bakule

Dole ve Špindlu je pět nad nulou a prší. Zato nahoře na Mísečkách na tratích je kolem nuly a padaj mokrý bílý sračky. No a takhle to dopadá, když se maže červenej klistr! Během 12-ti km jsem naštěstí strhával sníh jen pětkrát...

 

sobota 20. února 2010

Co se děje v žitě

(6.-7.2.) - Víkend ve stopě neměl chybu! V sobotu pár koleček ve Žďáře na tratích a v neděli decentní okruh kolem Dářka. No a do oddílového souboje si můžu s radostí zapsat 70 km a 360 minut.

(8.2.) - Přihlásili jsme se s bráchou na Ski Adventure. Mám z toho obavy, ale ještě víc se těším, jak si dáme do těla.

(10.2.) - Dva dny po přihlášení dostávám kašílek a rýmičku, takže ze Ski Adventure nic nebude a šest stovek v hajzlu!

(13.-14.2) - Víkend trávím v posteli a následující pracovní dny taky. Mám ucpanou hlavu od rýmy a kašel jak tuberák - super!

(15.2.) - Sledování ZOH na PC v HD nemá chybu! Při večerně nočních směnách, kdy je na výběr ze šesti kanálů, se mi marodí o moc líp. Snad jen komentátoři by mnohdy za své výkony zasloužili přetáhnout rampouchem po hlavě!

(18.2.) - Už jsem lepší, tak jsem zaskočil na dva dny do práce, ale na víc nemám sílu. O běžkách a sportu si můžu nechat zdát.

(20.2.) - Odjíždím na týden do Špindlu, ale vypadá to, že jen pracovně. Na sport to ještě nebude a nebo jen decentně.

pátek 5. února 2010

Zavátý obzor

Dnes žádný daleký obzory. Jen mlha, vítr a zavátý stopy. Po dopoledne najetých stopách nebylo odpoledne místy ani památky. Loupnul jsem si okruh od SKI na Fryšavu, jednou stranou tam a druhou zpět. Ve stopě to lepilo, ale v navátým sněhu jsem se plácal jak ryba na suchu. Těšil jsem se na sjezd z Vlachovic ke SKI, ale nakonec jsem proti větru píchal i tam :)Ona tam ta stopa je - jen je lehce neviditelná :-)